|
|||||||
| Zarejestruj się | FotoGalerie | Blogi | FAQ | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
Co nowego na Forum Polki.plDepilacja okolic bikiniTrudna kwestia. Jaka metoda jest najbardziej skuteczna i najmniej bolesna? Dieta 3D Chili Wasze opinie o tej coraz popularniejszej metodzie odżywiania Krótkie kolorowe spódniczki Lubimy je, bo są idealne na gorące dni czy raczej unikamy minifasonów? |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Kliniki chirurgii plastycznej
Macie jakieś doświadczenia z nimi, albo znacie opinię, bo muszę się w końcu na jedną zdecydować. Podobna ta w szczecinie jest xtra, nawet babki z Niemiec tam ściągają!
|
|
|
|||
|
|||
|
wiem ze medi-clinique w szczecinie jest dobra.ma bardzo dobrą opinię
|
|
|
|||
|
|||
|
a ktora ,jak sie nazywa?
|
|
|
|||
|
|||
|
Ja polecam klinikę Sfera w Warszawie i dr Sylwie Daniluk.
Wybór zależy od tego co chcesz 'korygować' - np jedna klinika specjalizuje się w korygowaniu nosa i uszu, a inna w powiększaniu piersi i w liposukcji. Warto poczytać fora chirurgii plastycznej, na których wypowiadają się i kobiety i mężczyźni a propos efektów, cen. Można tam również znaleźć opinie o lekarzach i klinikach. Ostatnio edytowane przez Hania : 07-04-2008 o 11:08. |
|
|
|||
|
|||
|
Odp: Kliniki chirurgii plastycznej
Bardzo dobra jest Klinika/Centrum Malia w Warszawie, przeprowadzają wiele zabiegów, od chirurgii ogólnej, naczyniowej po plastyczną czy chirurgię ręki a także medycynę estetyczną.
|
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
|
|
|
|||
|
|||
|
No tak zależy wszystko od specjalistów pracujących w klinice a nie raczej od ogólnej specjalizacji kliniki, a jak sobie sprawdziłam na stronie kliniki dr Sankowskiego to naprawdę sami renomowani lekarze a i nie tylko z jednej specjalności, ale i jest dermatolog, i fizjoterapeuta i zabiegi kosmetyczne można sobie tam zaaplikować.
|
|
|
||||
|
||||
|
No ba, tam są zatrudnieni sami szkoleni za granicą chirurdzy no i klinika nie tylko wykonuje wszystkie operacje, ale ma też dział bez skalpela, który funkcjonuje najdłużej to wiadomo, że i doświadczenie spore mają i wprawę.
|
|
|
|||
|
|||
|
o to też ciekawa sprawa jeśli oferowana jest cała gama zabiegów i można dobrać indywidualnie, bo nie zawsze potrzebna jest zaraz operacja, no jeśli jest niezbędna to jak najbardziej ,ale w innym wypadku jak jest inne rozwiązanie to czemu nie , i na tym polega fachowość lekarza żeby umiał po pierwsze tak doradzić pacjentowi i po drugie wybrany zabieg wykonać fachowo i perfekcyjnie.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ja też mogę zarekomendować Centrum Chirurgii Plastycznej Malia w W-wie, tam wiem , ze celebryci się upiększają. Ostatnio bywała tam Paulla a efekt każdy widzi...
|
![]() |
|
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:31.
Ja
Forum
FB
G+
Pinterest

Wygląd liniowy