|
|||||||
| Zarejestruj się | FotoGalerie | Blogi | FAQ | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
Co nowego na Forum Polki.plSzortyNiezastąpione podczas upalnych dni czy jednak zbyt krótkie? Ewa Chodakowska Ostatnio ulubiona trenerka Polek - Wasza też? Lubicie działkowanie i pracę w ogrodzie? Czy kwiaty, grządki, rabatki i koszenie z grabieniem to Wasz żywioł? |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
jakiś sposób na obwisłe cycki
Cześć. Mam obwisłe cycki. Nie dlatego, że urodziłam i wykarmiłam dziecko. Nie dlatego, że jestem stara. Tylko dlatego, że kilka razy mocno chudłam i tyłam. Moje marzenie o prawidłowym bmi spełniło się, ale los przyniósł mi w odwecie obwisłe cycki. Dotychczas mogłam to ukrywać w odpowiednich stanikach, a teraz mam nowego faceta i wstydzę się przed nim rozebrać... Mój poprzedni lubił moje pulchne ciało, którego ja nienawidziłam, a ten uwielbia mnie taką zgrabną, szczupłą, ale nie wie, co kryje się pod bluzką... Muszę więc szybko coś zrobić z moimi cyckami, nim dojdzie do... sytuacji, kiedy będę musiała zdjąć ten stanik. aaa, co robić??!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Odp: jakiś sposób na obwisłe cycki
Witam. Nie wiem jak bardzo duży problem masz ze swoimi piersiami ale ja mogę powiedzieć że jak byłam w podobnej sytuacji to robiłam sobie w salonie ce ce maskę ujędrniającą na biust i elektrostymulację. W sumie było to całkiem przyjemne. Po jakimś czasie piersi odzyskały dawną "formę". I ja byłam zadowolona i mój narzeczony nie narzekał
Wcześniej używałam kilku różnych kremów żelów ale to w sumie działało albo na jedną noc po posmarowaniu albo wcale i tylko ładnie było opisane na tubce... |
|
|
|||
|
|||
|
Polecam ćwiczenia -mnóstwo takowych można znaleźć w necie. Pozatym kosmetyki do pielegnacji biustu, ja stosuje Bust up + serum do piersi, co prawda niestety wychodzi trochę drogo, ale czasem warto w siebie zainwestować. Z tańszych sposobów -całkiem miłych to nic nie zastąpi masażu
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Przeszczep tłuszczu do piersi podnosi je i ujędrnia, ale jakoś specjalnie duuuużo nie powiększa
|
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
|
|
|
|||
|
|||
|
tak, wiemy, wszędzie o nim piszesz :]
Sara, generalnie jeśli interesuje Cię stały efekt, to jednak operacja podniesienia piersi, albo implanty, bo tłuszcz ma niestety tę wadę, że się wchłania po jakimś czasie - po pierwszym zabiegu to tak do roku możesz się cieszyć a potem trzeba powtórzyć ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Jejku ja bym w zyciu nie zrobila sobie operacji z wlasnej woli. Ja uzywalam po ciazy Bielenda sexy look na biust i byl rewelacyjny. Niby pisze tam ze powieksza ale tak naprawde to je podnosi i ujedrnia.
Nie wiem jakby wygladaly moje cycyki bez niego. Najtanszy jest na allegro tutaj http://sklepy.allegro.pl/bielenda-se...589733070.html |
|
|
|||
|
|||
|
Z tą operacją to bym się wstrzymała, warto skorzystać z zabiegów, które nie wymagają ingerencji skalpela. Na ujędrnienie polecam urządzenie Thermage, które dzięki zastosowaniu podgrzewaniu skóry właściwej technologią fal radiowych, stymuluje kolagen i go regeneruje, przez co zwiększa się napięcie skóry. Skuteczne rozwiązanie na obwisłą skórę, opadające piersi, powieki itp. W tym wypadku wystarczy jeden zabieg, a efekty utrzymują się latami.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ja tez szukam różnych sposobów na zwalczenie obwisłych piersi. Kremy nie wystarczają, ale pod nóż nie chce iść. Boję się narkozy i blizn po operacyjnych. Wcześniej nie słyszałam o Thermage, ale zaczęłam czytać i szperać w internecie. Na stronie amerykańskiej są podzielone zdania, jedni są zadowoleni, a inni ciągle czekają na efekty. Napięcie skóry jest widoczne i rzeczywiście to idealne rozwiązanie dla osób bojących się radykalnych zabiegów.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ja radzę spróbować najpierw wszelkim dostępnych, nieradykalnych sposobów, a w ostateczności wybrać skalpel. Ja od jakiegoś czasu stosuję Bustello i widzę efektownie działanie. Dodam że wykarmiłam już dziecko, a mój biust wygląda tak jak, gdy miałam 18lat
![]() |
![]() |
|
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:02.
Ja
Forum
FB
G+
Pinterest

Wcześniej używałam kilku różnych kremów żelów ale to w sumie działało albo na jedną noc po posmarowaniu albo wcale i tylko ładnie było opisane na tubce...
Wygląd liniowy