Witaj,
musisz uzbroić się w cierpliwość bo walka z trądzikiem niekiedy bywa długa...Ale odpowiednio dobrane, systematycznie stosowane środki potrafią zdziałać cuda także głowa do góry

Mi osobiście pomógł wspominanay już na tym wątku brevoxyl. Jest rewelacyjny ale trzeba z nim ostrożnie bo może zacząć po uczulać( tak się stało ze mną dlatego musiałam go ostawić). Na początku najlepiej posmarować jedno miejsce i jeśli następnego dnia nie ma uczulenia to możesz posmarować twarz cieniutką warstwą.
Pij herbatkę z bratka, no chyba że jej nie polubisz to możesz kupić też bratka w tabletkach. Możesz też łykać drożdże piwne, pomogą Ci dodatkowo wzmocnić włosy i paznokcie. Wszystko do kupienia w każdej aptece za nieduże pieniądze.
Jeśli żaden ze sposobów poleconych przez forumowiczki nie pomoże, radzę jednak wybrać się do dermatologa albo do dobrej, sprawdzonej kosmetyczki. Ja miałam robiony szereg zabiegów i naprawdę mi to pomogło. Kosmatyczka sama oceni jakie zabiegi powinnaś przejść ale ja miałam: kwasy owocowe, piling kawitacyjny, mikrodermabrazję. Efekty super choć trzeba na to przeznaczyć troche więcej kasy. Myslę jednak, że warto było bo mogę się cieszyć teraz czystą cerą i nie wydaję kasy na przypadkowe specyfiki.Wybór należy do Ciebie, trzymać kciuki i pozdrawiam.